Algemene voorwaarden

Met het plaatsen van een bestelling in de webshop van meike`s wedding-accessoires verklaart U dat U akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

Orderbevestiging

Als U een bestelling geplaatst heeft, ontvangt U via de e-mail een orderbevestiging. Bij de orderbevestiging zit ook een factuur met alle gegevens. Wilt U zonder ideal betalen, dan heeft U de factuur nodig. De verzendkosten, die bij de advertentie staan, zijn niet altijd aangepast aan de nieuwste tarieven van Post.NL !

Leveringsvoorwaarden:

Alle prijzen staan vermeld in euro`s en zijn inclusief BTW. Wij streven ernaar om Uw bestelling (van artikelen, die in voorraad zijn) meteen na de betaling op de eerstkomende werkdag te verzenden, maar in ieder geval binnen 5 werkdagen.  Artikelen met een u-code zijn niet op voorraad, maar worden heel snel na de bestelling gemaakt.  Het cijfer bij de U-code geeft de levertijd aan. Antennestrikjes en strooimandjes worden pas gemaakt/gedecoreerd nà de bestelling. Antennestrikjes worden meestal in grote aantallen besteld. Wij moeten daar vele lintjes op maat voor afknippen en het strikje in elkaar zetten. Het is niet te doen om strikjes weer uit elkaar te halen en het lint voor andere strikjes te gebruiken. Strikjes worden om die reden niet teruggenomen.  In de advertentie staan altijd de kleuren van de strikjes vermeldt. In geval van twijfel kunt U ons altijd mailen voor verdere informatie.  N.B. Op de foto is het verschil tussen wit-ivoor of champagne soms moeilijk te zien.

Bestellingen die betaald worden bij afhalen, dienen voor de helft aanbetaald te worden. 

Vermeldt bij de betaling altijd het ordernummer van de betaling.  Overeenkomsten, die binnen 10 dagen niet zijn betaald, komen te vervallen.

SPOEDGEVALLEN:  Op verzoek ( en als het mogelijk is) zal een bestelling als spoedgeval behandeld worden. Betalingen graag ook met spoed overboeken.(Ofmet ideal)  Wij brengen de bestelling ( na betaling) alsnog naar het postkantoor, ook al is de normale post al eerder weggebracht. Laatste lichting: 18.00 uur.

Verzendkosten: De door de klant bestelde artikelen worden verzonden via Post.NL, volgens de Post.NL  tarieven + BTW + een kleine toeslag voor de bank-personeels- en verpakkingskosten. De verzendkosten getoond bij de bestelling zijn de juiste verzendkosten ! Mocht er iets misgegaan zijn met het berekende tarief, dan krijgt U van ons een mailtje met de juiste gegevens.  Meike`s wedding-accessoires is niet aansprakelijk voor het zoekraken van verzendingen door Post.NL. Voor zendingen naar het buitenland gelden de Post.NL tarieven voor  het buitenland.  Voor EU landen: pakketpost wordt standaard zonder track en trace verstuurd.  (€ 10 euro, incl BTW) Met track en trace is op verzoek ook mogelijk  (€ 15,00  incl. BTW)  Voor klanten, die vlak bij een Kialapunt wonen, is verzending pakketpost via Kiala ook mogelijk.  Graag van tevoren opgenven.  NL: € 4,95 incl. BTW  en EU landen  € 7,95 incl.BTW

U kunt er ook voor kiezen om Uw bestelling aangetekend te laten versturen. Hiervoor worden extra kosten (€ 7,95 voor NL, € 11.00  voor EU) in rekening gebracht. Mocht U hiervoor kiezen, dan kunt U ons dat via een contact-mail laten weten.

Verzendkosten m.b.t. een nalevering zijn voor rekening van meike`s wedding-accessoires. Verzendkosten m.b.t. retourzendingen zijn voor rekening van de klant.

Geldigheid van de weergegeven prijzen:

Als door een type-fout of technische storing de prijs, de verzendkosten of andere voorwaarden van een product verkeerd zijn weergegeven, kan meike`s wedding-accessoires weigeren een dergelijke bestelling uit te voeren tegen de verkeerd aangegeven prijs of voorwaarden.

Verpakking:

Alle (kleine) artikelen worden eerst geseald in een plastic verpakking, alvorens ze in de verzend-envelop gaan. Mocht er toch iets zijn misgegaan tijdens het verzenden (zoekraken of beschadigingen) dan kan de eventuele schade niet verhaald worden op meike`s wedding-accessoires.

Retourzendingen:

 • De artikelen mogen binnen 14 dagen na ontvangst geruild/ geretourneerd worden.                  
 • Hiervoor gelden de volgende voorwaarden: 
 • Kussentjes of andere artikelen, die op verzoek speciaal gemaakt zijn, worden niet teruggenomen.
 • De artikelen mogen niet beschadigd of gebruikt zijn. 
 • Kousenbanden die op verzoek van maat veranderd zijn of waarvan de deco op verzoek is veranderd, worden niet teruggenomen.
 • Antennestrikjes worden pas na de bestelling gemaakt en derhalve niet teruggenomen.
 • Strooimandjes worden pas na de bestelling in de gewenste kleur gedecoreerd en worden om deze reden niet teruggenomen.   
 • Voor artikelen, die beschadigd aankomen wordt bekeken of er nog een waarde mogelijk is voor het artikel.                                                                 -
 • De artikelen mogen alleen in de originele staat van verzending - geseald - geretourneerd worden
 • De klant dient vooraf per email meike`s wedding-accessoires van de retour zending op de hoogte te stellen. Hierin dient de klant duidelijk zijn/haar naam, adresgegevens en de reden van de retourzending aan te geven.                                                                                                     -
 • De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.  
 • De klant is verantwoordelijk voor de retourzending.
 • Na 14 dagen vervalt de mogelijkheid tot retourzenden                                     
 • Als er aan deze voorwaarden is voldaan,ontvangt de klant binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag en de verzendkosten van het kussentje/artikel  terug.

Copyright/auteursrechten: op alle afbeeldingen en tekst op de site van meike`s wedding-accessoires berusten auteursrechten. Overname van afbeeldingen of namaken van artikelen in welke vorm dan ook zonder toestemming van meike`s wedding-accessoires is niet toegestaan.

Privacy-verklaring:

Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld. Deze zullen niet doorverkocht worden of ter  beschikking van derden gesteld worden. Wij gebruiken de gegevens alleen voor het verzenden van de bestelling en voor correspondentie tussen U en meike`s wedding-accessoires.

Maat en kleuren producten

De kleur van een product op een foto van meikes weddingshop kan iets afwijken van de werkelijke kleur. Vooral bordeaux, lila en paars. Deze kleuren zijn in werkelijkheid meestal veel mooier dan op de foto. Alle producten zijn handgemaakt. De maten staan vermeld bij het artikel. Er kunnen hele kleine afwijkingen zijn t.o.v. de afbeelding omdat elk artikel apart gemaakt wordt.

Aansprakelijkeheid:

Meike`s wedding-accessoires kan de beschikbaarheid en de juistheid van de op de internet-pagina http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/meikesweddingaccessoires voorkomende gegevens niet volledig garanderen en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door de afwezigheid of onjuistheid van de op http:/www.mijnwebwinkel.nl/winkel/meikesweddingaccessoires weergegeven gegevens.

meike`s wedding-accessoires is niet aansprakelijk voor direct of indirect door de opdrachtgever of derden geleden schade, als gevolg van niet tijdige levering

Overmacht:

In geval van overmacht is meike`s wedding-accessoires gerechtigd, hetzij de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te beëindigen, zonder tot schadevergoeding gehouden te zijn.

Als overmacht worden beschouwd omstandigheden buiten de wil en het toedoen van meike`s wedding-accessoires, die zij bij het aangaan van de overeenkomst redelijkerwijs niet kon voorzien en welke van dien aard zijn dat naleving of verdere naleving van de overeenkomst redelijkerwijs niet van haar kan worden gevergd, zoals overheidsmaatregelen, vertraging in de aanvoer, bijzondere weersomstandigheden, transportbelemmeringen, werkstakingen, gebrek aan voorraden, grondstoffen en of arbeidskrachten enz.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
 • U kunt met iDeal betalen
 • Ook op Facebook
© 2009 - 2022 meikesweddingaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel